Bekijk onze vakantievideos op YouTube Volg Thaitraveldreams op Twitter Bezoek Thaitraveldreams op Facebook Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Thaitraveldreams

Huurautos

 

 

Huurautos

Thaitraveldreams Homepage

Via Thaitraveldreams is het ook mogelijk om een auto te huren in Thailand. Wij boeken alle autos bij Budget en bieden doorgaans lagere prijzen aan dan wanneer je via Budget zelf boekt. Wij kunnen ook je hotels onderweg boeken. Je hoeft dan niet elke avond op zoek naar een hotel maar kunt meteen bij aankomst inchecken. De autos zijn volgens Budget normen prima onderhouden en voorzien van veiligheidsgordels, airconditioning en een cassette- of CD-speler.

Belangrijk om te weten is het volgende. Het verkeer in Thailand is links. Wegen zijn niet overal even goed en de rijstijl van de Thai is wat ongestruktureerd. Dit vereist extra oplettendheid, vooral na zonsondergang. Brommers, motoren en autos kunnen onverlicht rijden of de weg oversteken. In Thailand gelden andere verkeersregels dan in Nederland en de verkeersregels worden lang niet door iedereen nageleefd. Voorrang wordt nogal eens genomen door degene die het hardste rijdt of het grootste is. Vrachtwagens en bussen kunnen inhalen in onoverzichtelijke bochten. Wegen kunnen plotseling diepe kuilen of gaten hebben, die zijn niet aangegeven of afgeschermd. Wegen kunnen steil zijn en plotseling veranderen van asfalt naar zandwegen. Koeien en andere dieren kunnen plotseling de weg oversteken. Zorg dat je op elk moment kunt stoppen binnen de afstand die vrij en te overzien is. Anticipeer en rijd zo defensief mogelijk. Wees extra oplettend. Pas je snelheid aan en haal voorzichtig in. Ondanks deze waarschuwende woorden is auto rijden in Thailand goed te doen.

 

Klik hier voor autos en prijzen

Klik hier voor huurvoorwaarden

(opent in een tabel hieronder)

(opent in een tabel hieronder)

 

Disclaimer       Privacy       Algemene voorwaarden       Over ons       Contact       Sitemap