Bekijk onze vakantievideos op YouTube Volg Thaitraveldreams op Twitter Bezoek Thaitraveldreams op Facebook Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Thaitraveldreams

Privacy statement

 

 

Thaitraveldreams

Privacy statement

 

Het beschermen van uw privacy is belangrijk voor ons. Wij hopen dat de onderstaande verklaring u helpt om te begrijpen hoe wij de persoonlijke informatie die u ons geeft op onze website, verzamelt, gebruikt en beschermt.

 

Informatie verzameling

Wanneer u uw browser gebruikt om http://www.thaitraveldreams.nl te bezoeken, dan gebeurt dit anoniem. Thaitraveldreams slaat geen persoonlijke informatie op van mensen die onze website bezoeken. Persoonlijke informatie wordt wel door ons opgeslagen wanneer wij u daarom gevraagd hebben, in geval u bij ons een aanvraag of boeking doet. De persoonlijke informatie die wij van u vragen, zal beperkt blijven tot het minimaal noodzakelijke, om de correcte uitvoering van uw reis te waarborgen. Deze informatie zal oor ons niet aan derden (andere personen, bedrijven of organisaties) worden gegeven, tenzij het essentieel is voor uw reis is dat ze deze informatie wel krijgen (zoals bijvoorbeeld de hotels waar u verblijft en de luchtvaartmaatschappijen waar uw tickets geboekt zijn). Thaitraveldreams gebruikt geen cookies om gebruikersinformatie te verzamelen via de website en zal ook geen informatie over u verzamelen. Wij gebruiken onze website niet om informatie te onttrekken van, of ongevraagd aan te bieden aan personen onder de legale leeftijd van volwassenheid.

 

Bedrijfsverbintenis aan privacy

Thaitraveldreams behoudt zich individuele privacy rechten voor op het Internet en in alle aspecten van elektronische commercie.

 

Gegevens on file

Indien u ons daarom vraagt, zullen wij u laten weten welke persoonlijke informatie wij van u bezitten. Als u denkt dat wij in het bezit zijn van incorrecte of onvolledige informatie van uw, kunt u ons aanschrijven . Alle informatie die incorrect of onvolledig blijkt te zijn zal door ons op uw verzoek onmiddellijk gewijzigd of vernietigd worden.

 

Disclaimer       Privacy       Algemene voorwaarden       Over ons       Contact       Sitemap