Bekijk onze vakantievideos op YouTube Volg Thaitraveldreams op Twitter Bezoek Thaitraveldreams op Facebook Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Thaitraveldreams

Over Thaitraveldreams

 

 

Over Thaitraveldreams

Home > Wie we zijn

Onze medewerksters in ons kantoor in Khonkaen, Thailand

Hoe we zijn ontstaan

Thaitraveldreams is ontstaan uit een interesse voor het aanbieden van aantrek-kelijk geprijsde individuele vakantiereizen in Thailand naar bestemmingen buiten de massatoerisme-gebieden. In 2001 zijn we begonnen met gespecialiseerde tours door Isaan. Snel daarna zijn we gaan uitbreiden. Tegenwoordig voeren we excursies en individuele rondreizen uit door geheel Thailand.

Ons reisprogramma

Onze medewerksters in ons kantoor in Khonkaen, Thailand

Wij bieden een gevarieerd reisprogramma aan met avontuurlijke bergtochten, overnachtingen bij bergstammen, olifantenritten, vlotvaren, bezichtigingen van steden en oude tempels, natuurtochten, een thuisverblijf bij een Thais gastgezin en strandvakanties in prettig geprijsde hotels maar ook in luxe resorts. Je kunt losse bouwstenen bij ons boeken evenals losse overnachtingen, treinreizen en vluchten maar ook geheel verzorgde rondreizen. De reizen op onze website zijn voorbeeldreizen. Ze kunnen volledig naar eigen wens worden aangepast. Ook wat niet in ons website reisprogramma zit kunnen wij voor je regelen.

Onze medewerksters in ons kantoor in Khonkaen, Thailand

Onze klanten

Wij voeren individuele vakantiereizen uit voor reizigers die rechtstreeks bij ons boeken via internet of email, en tevens voor een aantal gerenommeerde reisbureaus in Nederland, Denemarken, Duitsland, Korea en Japan. Wij voeren ook reizen uit in Isaan voor reisagenten in Bangkok. Wij voeren vooral reizen uit voor avontuurlijke reizigers en gezinnen met kinderen, die hun reis graag van tevoren geregeld willen hebben en die individueel willen reizen, niet in een groepsreis. Na afloop van een reis die bij ons geboekt is, bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om hun ervaringen met ons te delen op onze Tripadvisor pagina. We zijn erg trots op het feit dat wij de Tripadvisor Certificate of Excellence 2014 hebben ontvangen (zie het logo op onze homepage)! Zie ook de Tripadvisor reviews van reizigers die eerder met ons hebben gereisd en onze pagina met de reiservaringen van onze klanten.

Onze medewerksters in ons kantoor in Khonkaen, Thailand

Thaitraveldreams op internet

Wij hebben 3 equivalente websites in Engels, Duits en Nederlands. Deze zijn zorgvuldig samengesteld en vormgegeven om ons reisprogramma professioneel weer te geven. Onze websites zijn gemakkelijk navigeerbaar en hebben een vriendelijke layout die prettig is voor het oog. Onze sites worden continu bijgehouden en geupdate naar de laatste inzichten. We hebben een Twitter account, een Facebook site en een YouTube site, waarop wij regelmatig fotos en videos plaatsen en artikeltjes publiceren met wetenswaardigheden, speciale aanbiedingen, nieuwe reizen, reiservaringen van onze klanten of gewoon aardige verhalen over Thailand. Wij nodigen je graag uit om berichten op deze sites te plaatsen. Bijvoorbeeld als je tips hebt, erg tevreden over ons bent, maar net zo goed als je dat niet bent. Wij hopen dat hier veelvuldig gebruik van zal worden gemaakt. Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven uit, waarop je kunt intekenen via een button bovenaan onze webpaginas.

Onze medewerksters in ons kantoor in Khonkaen, Thailand

Onze organisatie

Wij zijn een inbound travel agent in Thailand onder Nederlands management. We zijn commercieel geregistreerd onder de naam “Isaan Discovery Travel Co. Ltd.” in Khonkaen, Thailand en vallen daarom onder Thaise wetgeving. Onze vaste staf bestaat uit 4 personen + een aantal flexwerkers op kantoor met daarnaast een groot aantal gidsen, chauffeurs en overige medewerkers op lokatie door heel Thailand. Daar waar wij reisonderdelen uitbesteden, doen wij dat aan  betrouw- bare en ervaren bedrijven, die door ons regelmatig worden gecontroleerd. Ons kantoor is gevestigd in Khonkaen, in het hart van noordoost Thailand, de Isaan. Wij hebben een licentie van de Thaise Tourism Authority of Thailand (TAT), een Thaise overheidsinstelling vergelijkbaar met de VVV die het toerisme in Thailand overziet en de benodigde licenties beheert. Klik deze link om ons bedrijf op de website van de TAT te vinden. Ons TAT licentienummer is 54/00005. Deze licentie is tevens een financiele garantie om te leveren wat onze klanten hebben geboekt en betaald. De TAT heeft hierbij een vergelijkbare rol als de SGR.

Onze medewerksters in ons kantoor in Khonkaen, Thailand

 

 

This page in English Dieser Webseite in Deutsch

 

  

Disclaimer       Privacy       Algemene voorwaarden       Over ons       Contact       Sitemap