Bekijk onze vakantievideos op YouTube Volg Thaitraveldreams op Twitter Bezoek Thaitraveldreams op Facebook Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Thaitraveldreams

Disclaimer

 

 

Thaitraveldreams

DISCLAIMER

Alle informatie op deze website is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande berichtgeving hiervan. Isaan Discovery Travel Co. Ltd. (het bedrijf achter de Thaitraveldreams website, verder IDT genoemd) verwerpt uitdrukkelijk alle verantwoordelijkheid voor verliezen of schade ten gevolge van het gebruik of de interpretatie van de inhoud (of de wijzigingen hierin) van onze webpagina’s of van onze overige publicaties zoals brochures, flyers en advertenties. Duidelijke fouten en vergissingen zijn voor ons niet bindend.

Gepubliceerde reisschema’s zijn enkel bestemd als richtlijn en kunnen van tijd tot tijd onderhevig zijn aan wijzigingen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aard en inhoud van onze websites of enige andere publicaties zoals brochures, flyers en advertenties. Hoewel de grootste zorg is besteed aan het samenstellen van de inhoud van onze publicaties, wordt de correctheid van de inhoud niet gegarandeerd.

Verwijzingen of links naar andere bronnen zoals internetsites die geen eigendom zijn van IDT worden slechts gegeven ter informatie van de gebruiker. IDT is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze verwijzingen, websites en bronnen. Het vlekkeloos en ononderbroken functioneren van onze websites kan niet worden gegarandeerd.

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Alle informatie op deze website is beschermd door copyright en mag niet worden vermenigvuldigd in enige vorm, gedeeltelijk of volledig, zonder onze schriftelijke toestemming. Het vermenigvuldigen van de vermelde informatie zonder onze schriftelijke toestemming kan leiden tot criminele vervolging.

 

Disclaimer       Privacy       Algemene voorwaarden       Over ons       Contact       Sitemap