Bekijk onze vakantievideos op YouTube Volg Thaitraveldreams op Twitter Bezoek Thaitraveldreams op Facebook Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Thaitraveldreams

Onze reizen

 

 

Onze reizen

Home > Onze reizen

 

Bouwstenen

Ons programma bestaat uit bouwstenen, dit zijn korte excursies op locatie. Je verblijft een paar dagen op 1 plaats en maakt van daar uit dagtochten. Dit is een ontspannen manier van reizen, omdat je niet elke dag je koffers hoeft te pakken om naar een ander hotel te gaan. Je kunt de bouwstenen van je keuze in elke gewenste volgorde combineren. Op deze manier kunt je heel flexibel je eigen vakantie samenstellen. Je reist comfortabel van de ene bouwsteen naar de volgende. Soms reis je met je eigen groep en andere keren zullen andere groepen meereizen als zij op dezelfde datum hebben geboekt. Zo ontmoet je verschillende mensen tijdens je vakantie, wat een leuke bijkomstigheid is van onze reizen. 

 

Rondreizen

Wij bieden tevens rondreizen aan. Dit zijn meestal combinaties van onze bouwstenen. Je kunt onze rondreizen ook gebruiken als idee voor het samenstellen van je eigen vakantie. Wij bieden ook op maat gemaakte reizen aan tegen een scherpe prijs als je zelf al bepaalde ideeen hebt.

 

Onze gidsen

Onze gidsen worden door ons met zorg geselecteerd op kennis en persoonlijkheid. Zij dragen veel bij aan de kwaliteit van onze tours. Al onze gidsen zijn vriendelijk en hebben verstand van de plaatsen die u zult bezoeken. De meesten van hen zijn er opgegroeid. Daarnaast zijn zij servicegericht, spreken Engels (niet altijd perfect maar wel charmant) en kunnen vele anekdotes vertellen over het plaatselijke leven.

Transfers

De verplaatsingen tijdens onze reizen zijn afhankelijk van je budget en persoonlijke voorkeuren. Je reist per trein, privé minibusje of vliegtuig maar ook, als je dat wilt, met het goed georganiseerde Thaise openbaar vervoer (bus, trein of veerboot). Het openbaar vervoer in Thailand is even goed (vaak beter) georganiseerd dan in vele westerse landen. Met een goede planning leidt het reizen door Thailand per openbaar vervoer zelden tot vertragingen. Het geeft je de kans om het land te leren kennen zoals de Thai dit doen en het draagt veel bij aan de avontuurlijke inhoud van je vakantie.

 

 

Plan je eigen reis

Het plannen van je reis door Thailand is makkelijk. Maak je keuze uit onze bouwstenen en combineer deze in de door jou gewenste volgorde of laat ons dat doen. Wij kunnen de verplaatsingen regelen van de ene bouwsteen naar de volgende of extra accommodatie boeken als dat nodig is. Plan je reis niet te strak maar reserveer tijd voor de transfers tussen de bouwstenen. Laat ons weten hoe je wilt reizen: per bus, trein, vliegtuig of privé minibus. Bussen en treinen zijn comfortabel en goedkoop en er zijn vele mogelijke vertrektijden per dag tussen bijna alle bestemmingen. Vliegreizen zijn beschikbaar tussen de grote steden, meestal enkele keren per dag. Privé vervoer per auto met airco is altijd mogelijk.

Nu kun je beginnen met het plannen van je reis. Vul ons aanvraagformulier in of met je ideeen.

 

Disclaimer       Privacy       Algemene voorwaarden       Over ons       Contact       Sitemap