Bekijk onze vakantievideos op YouTube Volg Thaitraveldreams op Twitter Bezoek Thaitraveldreams op Facebook Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Thaitraveldreams

Reiservaringen van klanten

 

 

Reiservaringen

Hieronder een aantal reacties van reizigers uit Nederland en het buitenland die met ons hebben gereisd. Een uitgebreider overzicht van klanten-beoordelingen kun je zien op onze Tripadvisor pagina. We zijn erg trots op het feit dat wij van Tripadvisor de Certificate of Excellence 2014 hebben ontvangen! Zie ook de Tripadvisor reviews van reizigers die eerder met ons hebben gereisd. Wil je ook je reiservaringen met ons delen met anderen, dan zouden we het leuk vinden als je het ons .

Graag nodigen we je ook uit om ons te bezoeken op onze Facebook, Twitter en YouTube paginas. Op deze paginas publiceren wij regelmatig wetens-waardigheden, speciale aanbiedingen, reiservaringen, vakantievideos of gewoon aardige verhalen over Thailand. Je kunt er ook lezen wat anderen over ons zeggen of er zelf berichten op plaatsen. Bijvoorbeeld als je reistips hebt of wanneer je tevreden over ons bent, maar ook als je dat niet bent.

 

Fam. Van Dalen, Nederland

Juli 2012

Hallo Henk,

nogmaals bedankt voor het regelen van onze vakantie. Jij wist niet wie wij waren, maar via email heb jij alles wat wij wilden geregeld. Jij hebt onze wensen laten uitkomen. Alles was 100% verzorgd. Onze aankomst in Bangkok. De River Kwai inklusief gids en chauffeur. Onze gids Toni was een echte gave kerel. Hij heeft ons 3 dagen fantastisch begeleid. wij hebben alleen maar goede woorden over hem (geef deze pluim aub aan hem verder). Daarna de Tree Tops en daarna de raft houses. Ik dacht dat de huisjes op het water het minste zouden zijn van de vakantie. Maar het hoorde erbij in Thailand. Achteraf had ik wel 3 nachten willen verblijven op deze plaats. Het was echt cool. Rust, mooie omgeving, lieve mensen, heerlijk weer. Daarna Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui om de laatste 8 dagen lekker te relaxen op een andere manier. Op Koh Tao heb ik een haai gezien met snorkelen. Een echte ervaring. Einde van de vakantie was in zicht. We werden weer opgehaald door een chauffeur. Naar de ferry, en dan met de trein richting Bangkok. De trein zal ik volgende keer niet meer doen. Duurt te lang en er waren veel kakkerlakken in de slaapcabine. In Bangkok nog 2 dagen gebleven en toen weer naar nederland. Jullie hebben onze vakantie van begin tot einde geregeld zoals wij het wilde hebben. Een hele grote pluim voor jou Henk, en natuurlijk voor jouw medewerkers.

Groetjes Johan en Claudia

 

Fam. Walravens, Nederland

Juli 2012

Beste Henk

Allereerst De reis naar Thailand zit er helaas weer op. Al met al zijn wij zeer tevreden over de reis!!! Alles was perfect geregeld. Het hotel in Koh Samui had een bed te weinig, maar dat hebben jullie meteen opgelost! De reis was perfect voor kinderen. Het Viengtai hotel in Bangkok kun je vaker adviseren. De kamers waren prima, het ontbijt ook en het zwembad vonden we echt ruim voor een stadshotel. De locat ie is ook super.

De trip naar de River Kwai was fantastisch. Na de treinrit zou ik adviseren meteen naar het Resotel te gaan. Ik zou de trip naar het museum en de begraafplaats annuleren, dit sprak de kinderen (en ons) minder aan. Nu kom je in de avond pas aan in het Resotel en anders kom je in de middag aan en is er nog tijd om te zwemmen. Verder zijn we voor de Erawan watervallen nog olifant wezen rijden daar ergens in de buurt. Dit was een unieke ervaring en zou ik opnemen in het reisprogramma! De tijd voor de Erawan watervallen vonden we tekort. We hebben echt doorgelopen en hebben kort een duik genomen, maar haalden het niet om op de aangegeven tijd terug te zijn! Mijn advies is om het bezoek aan de tempel te schrappen en iets langer de tijd te hebben voor de Erawan watervallen. Het bezoek aan de tempel viel namelijk tegen. Je stapt even uit, kan de tempel van afstand bekijken, een foto maken en weer doorrijden.

De gids en chauffeur (Lek en Ooy) verdienen een compliment. Ik wil vragen of je mijn bevindingen en mijn complimenten voor Thailand Travel Dreams en speciaal voor Lek en Ooi aan Henk van Thailand Travel Dreams wil doorgeven.

Verder was de trip naar Elephant Hills geweldig!!! Ik zou jou adviseren dit als bouwsteen in je programma op te nemen. Door de vele regenval (in de avond gelukkig) was het programma wat omgegooid. I.p.v. de mangroves en het strand zijn we naar het meer geweest. Het voeren en wassen van de olifanten was voor de kids te gek! Het slapen in een (luxe) tent met de geluiden van de jungle was een ervaring om niet te vergeten! De jungletrekking was door de regenval een wandeltocht door het water, de kids vonden het erg leuk! De verzorging van Elephant Hills was ook erg goed. Het eten en het avondprogramma met een kookworkshop!

Groetjes, Familie Walravens.

 

Fam. Golbach, Nederland

Juli 2012

Hallo Henk,

Ik wil jou en je team nog graag bedanken voor het organiseren van onze Thailand vakantie, we hebben genoten! Alles was perfect georganiseerd, hotels klopten, busjes etc. Stonden altijd klaar, vriendelijke mensen en lekker weer.

Zelf rijden is prima bevallen, de wegen zijn prima en na een paar uurtjes heb je wel door hoe de Thai zelf rijden. Ik kan het iedereen aanraden! De gouden drieh oek zelfdrive was ook perfect, als ik nog een tip voor de toekomst mag geven hierover zou ik nog eens investeren in alles wat er te zien is onderweg. De aangegeven stopjes kloppen maar er staat b.v. Niet in dat je op weg van Thaton naar Mea Salong een Long Neck village kan bezoeken. (in Ya Pa). Ook is de afstand tussen Mea Kok River Village en Mae Salong ongeveer 53 KM en geen 140km zoals op de beschrijving stond.

De Hotels waren prima, het enige hotel wat enigszins aan slijtage onderhevig is is het Mae Salong Villa. Iets verderop langs de weg ligt volgens mij een beter hotel, het Mae Salong Flower Hills Resort. Ook nog super bedankt namens mijn dochter voor het terug bezorgen van haar slaapknuffels. Kortom, super bedankt voor het regelen van een vakantie waar we nog vaak aan zullen terugdenken.

Familie Golbach

 

Fam. Schaaf, Nederland

Augustus 2011

Hallo Henk,

Hier nog even een korte terugkoppeling over onze rondreis in Thailand. Het is echt onze droomreis geworden, SUPER! We hebben zo intens genoten van het gevarieerde programma. We spraken af en toe mensen die in grote lijnen dezelfde reis deden met een groep, maar dat was echt niet te verge- lijken met onze bijzondere reis met privé-gidsen/vervoer. We werden in de watten gelegd door de lieve vriendelijke Thaise mensen, hebben heerlijk gegeten in restaurantjes én aan de weg.

Toen we onze reis boekten leken ons de hotels niet zo belangrijk, in tegenstelling tot de bouwstenen. Maar we merkten nu dat de leuke lodges, gezellige villa ChaCha, altijd een zwembad en schone kamers onze reis sámen met de bouwstenen tot zo'n geweldige ervaring hebben gemaakt. Het Parkhotel sprak ons minder aan, hoewel het gunstig gelegen, zeer netjes, overheerlijke douche en luxe was, met kamers op de 9e verdieping (prachtig uitzicht) en een zwembad op de 11e!

Maar dat kon toch echt niet op tegen Lisu Lodge, Lahu outpost en Khum Lanna en al helemaal niet tegen het Anyamanee, het familyhouse/ poulevilla ipv 2 x superior rooms waar we op de verjaardag van onze dochter terechtkwamen. Ik weet dat deze poolvilla niet in ons budget paste, maar wat voelde het fijn. Wat zo vreselijk leuk was: op de avond voor haar verjaardag had onze gids in het Resotel een 'verjaardagstaart' van vruchten met kaarsjes geregeld als dessert, terwijl "happy birthday" werd gespeeld en op haar verjaardag zelf verzorgden de 3 dames van het Anyamanee bij het dessert voor een taart met kaarsjes, onderwijl zelf "happy birthday' zingend: zo lief!! Beide keren wisten wij van niets.

Koh Samui hebben we op scootertjes verkend, wat heel leuk was, maar qua sfeer paste Koh Tao beter bij ons, ook omdat we er 3 dagen hebben gedoken. Naderhand hadden we best wel een week op Koh Tao willen blijven ipv Koh Samui.

Beste Henk, nogmaals superbedankt voor de prachtige reis die je met je medewerkers voor ons hebt samengesteld. Het is de reis geworden waar we met genoegen nog vele vele jaren op terug hopen te kunnen kijken en die voor altijd verbonden zal zijn met ons 25-jarig huwelijk.

Met vriendelijke groeten,

Fam. Schaaf

 

 

Fam. Pennings, Nederland

December 2010

Hoi Henk,

We zijn helaas alweer een tijdje terug in ons miezerige drukke landje.

Ik denk heel veel met veel heimwee terug aan onze tijd in Thailand en met name ons bezoek aan jullie! Wij hebben zo ontzettend genoten van het prachtige Thailand, de lieve mensen, de gastvrijheid, het heerlijke eten, onze Tony, het Boedhisme en noem maar op.

Ik wilde je nog eens extra bedanken. Je hebt een grote bijdrage geleverd aan ons probleemloze verblijf. We hoefden nergens meer aan te denken, alleen ons over te geven en te genieten. Dat is toch knap als je met 3 kinderen reist met zo’n uiteenlopende leeftijden. We hebben ons overal zeer veilig en welkom gevoeld met een extra behandeling.

Super bedankt voor alles. Ons verblijf bij jullie was ook echt geweldig. Onze kinderen praten er nog veel over.

Groetjes Familie Pennings

 

Fam. Talsma, Nederland

Augustus 2009

Beste Henk,

Terug uit Thailand en alweer anderhalve week aan het werk. De kinderen weer naar school. Familie, vrienden en collega's horen onze verhalen.

Als ze vragen "wat vond je het meest bijzonder?" dan is ons antwoord: de homestay. De ontmoetingen met de mensen in het dorp, de kinderen op school, de monnikken in de tempel: wat ons raakte was de hartelijkheid en spontaniteit en de ontspannen sfeer. Je hebt ons toegelicht dat de mensen het leven nemen zoals het komt; misschien maken ze daardoor een tevreden indruk? Zeker is dat het dorpje, zo eenvoudig als het is, veel charme heeft. We willen je nogmaals bedanken voor het programma en de begeleiding die je ons tijdens de homestay hebt geboden!

Terug in Nederland denken we met veel plezier (en weemoed!) terug aan onze reis, en aan de leuke ontmoetingen. Veel groeten van ons, ook aan je vrouw Naree en de familie!

Familie Talsma

Fam. Smit, Nederland

Juli 2012

Hoi Henk,

wil je via deze weg even bedanken voor de geweldige vakantie die we hebben gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Geen enkel probleem gehad. Nou ja die grote spin en schorpioen in onze boomhut misschien haha. Alle transfers waren ook keurig op tijd! Gids was ook goed. Hele aardige rustige vent, die alles regelde en veel kon vertellen...en liet ons verder gewoon onze gang gaan.

Verblijven waren ook allemaal goed. De raft huisjes hebben wel hun beste tijd gehad. Worden geloof ik ook vervangen. Maar was helemaal geen probleem en had ook wel iets. De grote vlonder is wel beetje gevaarlijk. Komt beetje moeilijk het water uit en de planken liggen los en je kan er hier en daar doorzakken en je pootje breken. Dus dat was wel even oppassen. Denk kleine moeite om dit op te lossen. Paar nieuwe planken en een trapje. Kinderen vonden het ook super..vooral de tuktuk, de boottochten, het zwemmen in de River Kwai, snorkelen op Koh Tao en rijden op Olifant...en natuurlijk het Tuben in Khao Sok.

De nachttrein is ook een aparte ervaring! Veel mensen zijn heel positief over onze verhalen en goede ervaring met jou. Dus hopelijk kan ik wat mensen komende jaar je richting op sturen. Jammer dat je niet in andere Aziatische landen actief bent. Willen graag ook naar Maleisie. Heb jij geen connecties daar toevallig?

Nogmaals dank voor het geweldig regelen van onze vakantie!!

Groet, familie Smit

 

Fam. Harting, Deutschland

Augustus 2012

Hallo Henk, wir möchten uns nochmals herzlich für die schöne Reise bedanken. Es hat alles wunderbar geklappt. Besonders loben möchten wir unseren Führer Sunam. Er war ein netter und kundiger Begleiter mit viel Humor. Die Tage im Floating Hotel, der Elefantenritt, die Klongtour mit dem ursprünglichen Floating Market, lecker Kaffee und Tee, werden unvergesslich bleiben. Liebe Grüße an Sunam und unseren Fahrer, beide haben das sehr gut gemacht. Wir werden sie beim nächsten Mal nochmals buchen.

Nochmals herzlichen Dank und viele Grüße,

Fam. Harting

 

Fam. Zuidam, Nederland

Augustus 2012

Hallo Henk,

dit stond nog op de agenda, een reactie sturen na onze leuke en avontuurlijke reis. Het klopte allemaal, de gehele reis lang. De 2e klasse in de trein viel zeker niet tegen, en zouden wij de volgende keer zo weer nemen. De gidsen ter plekke waren zeer goed, de voorkeur van de kinderen ging uit naar Tony. Allemaal voelden ze ons goed aan.

Wat ons zelf opviel (tegenstond) was de grote hoeveelheid Nederlanders in de hotels. We boekten deze reis bewust op ons zelf, en niet met een reisorganisatie die met grote groepen verblijven. Echter we begrijpen ook wel dat die allemaal naar de betaalbare luxe hotels gaan. Ik denk niet dat je dit kan ontlopen, als je in de betaalbare luxe hotels wil verblijven. Dus waren we blij met ,,onze’’ persoonlijke tour en gidsen.

We zullen zeker reclame maken voor jullie. Bedankt !

Groet, familie Zuidam

 

Fam. Beerents, Nederland

December 2010

Hallo Henk,

Een rondreis met kinderen, voor velen waarschijnlijk de normaalste zaak, voor ons niet. De reis was echt perfect geregeld!! Een zeer gedetailleerd welkomst-pakket met alle uitleg qua tijden, tips en ideeën lag klaar in het eerste hotel. Een aanrader. Alles tot in de puntjes geregeld.

Aankomst in Bangkok: chauffeur stond klaar, maar dit gedurende de gehele reis. We werden overal netjes (en op tijd!) opgehaald, naar toe gebracht en weer teruggebracht naar het hotel. Gidsen en chauffeurs zeer correct en vriendelijk. Vervoer in luxe busjes met voldoende ruimte. En dan de hotels/accommodaties: in één woord geweldig! Overal 2 kamers met connecting doors. Overal even luxe en overtreffend luxe...

In Kanchanaburi verbleven wij 2 nachten in het Jungle raft floating hotel. Dit drijvende hotel, midden op de River Kwai is zowel voor volwassenen als kinderen hélemaal te gek! Je springt vanuit je terras zo het water in en drijft met de stroom mee, tot aan het laatste trapje… en dat midden in de natuur. Vanuit het aangrenzende Mon-dorp komen ze ’s ochtends de olifanten wassen en voeren, recht voor je kamer/terras. Een ware belevenis! Op afspraak kun je ook 45 minuten drijvend naar het volgende hotel en je daar laten oppikken met een bootje! Was echt te gek en het is er allemaal fantastisch geregeld en in verhouding erg luxe (je hebt er namelijk geen elektra, alleen olielampjes), het toppunt van romantiek!

Ook nog een nacht verbleven in Oriental Kwai, wederom het toppunt van genot en rust. Heel leuk voor kids vanwege de Nederlandse eigenaren en het lekkere (aangepaste) eten! Luxe losstaande grote bungalows in een prachtige omgeving aan het water! 

Koh Chang bleek een waar paradijsje. Qua toerisme nog niet massaal en er is veel te doen. Zwemmen met dolfijnen, snorkelen, boottochten, watervallen, quad rijden, Adventure park etc. Vlak bij de hotels, maar ook op het strand zijn heerlijke lokale restaurantjes. De mensen zijn er zoals overal super beleefd en lief. De stranden zijn er schoon, vaak privé (bij ons wel) en het strand loopt langzaam af in zee. Vooral met kleinere kinderen erg veilig.

Kortom... wij zijn verliefd geworden op Thailand, het land van de glimlach. Wij Europeanen kunnen nog veel van ze leren….we kunnen er een boek over schrijven, het is een geweldig land voor jong en oud!! Wij gaan zeker terug!!

Familie Beerents

 

Fam. Ooteman

April 2011

Hallo Henk,

We zijn inmiddels terug in Nederland en genieten nog ontzetten na. Mede dank zij jullie is het een onvergetelijke reis geworden. Ik weet niet of je in de gelegenheid bent om onze reisleider Tony te spreken maar als dat zo is, wil je hem de hartelijke groeten overbrengen en hem nogmaals ontzettend bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens de 3 daagse trip River Kwai. Ik hoop in de toekomst weer met jullie organisatie te reizen.

Hartelijk dank en hopelijk tot “ziens”.

Vriendelijke groet, Mike, Anouk en kids.

 

Margaret & Leo, Austria

March 2011

Hi Henk,

We are back home since more than 2 weeks now and I would like to thank you for the great Isaan-days we spent with you! We were really lucky to hit the holiday-weekend there and will never forget it! We enjoyed Khao Yai a lot although there was a thunderstorm every day! Our hotel on Koh Chang was  a 4-star oasis and very nice. Beach and water were great for swimming though and I made two really nice and sophisticated mountain hikes, one with a very crazy and one with a very good gide. We also rented a car and saw that the east coast is really a lot nicer than the west coast.

We enjoyed Thailand again very much and you have been an important part in it!

Thank you very much and whenever we plan something similar we will contact you! Best regards, also to you wife,

Margaret & Leo from Austria

 

Fam. Hengst, Germany

October 2009

Hello Henk,

The trip was enjoyed by us all and we would like to thank you for the perfect organization. Special thanks from my parents, their first visit in Asia for whom it was an unforgetable experience.

Interesting to see this competitive price for the whole journey with a good mixture of organization and spare time to discover on our own. Especially after the Pullmann experience I think self organized it would have been much more expensive and time consuming. Also sad to see how much even the special all inclusive offers in germany costs ending up in being shipped with hundreds of other tourists ;-) Your reputation needs to be spread around the net, forums, travel boards making decission easier.

Your uniqueness is that you see thailand through the eyes of a farang knowing what we like :-)

All the best,

Uwe Hengst & Family

 

Fam. Hoose, Deutschland

April 2011

Guten Tag Henk,

Ich möchte mich zuerst herzlich Bedanken für die sehr schnelle Zusage unserer Tour. Die Tour war bestens, so schön hatten wir uns das nicht Vorgestellt, war Fantastisch !! Einen besseren Guide wie Mr.Nung gibt es wohl nicht mehr, der Junge ist Spitze. Für die nächste Tour melde ich mich wieder,aber ich würde mich auch über Angebote freuen, ist ja möglich das wir dann einige Tage frei nehmen können.

Nochmals unseren herzlichsten Dank,

Mit den besten Grüssen an Sie und Mr.Nung,

Klaus und Ael.

 

Disclaimer       Privacy       Algemene voorwaarden       Over ons       Contact       Sitemap