Bekijk onze vakantievideos op YouTube Volg Thaitraveldreams op Twitter Bezoek Thaitraveldreams op Facebook Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Thaitraveldreams

Dagtochten in Bangkok

 

 

Dagtochten in Bangkok

Home > Bestemmingen > Bangkok > Dagtochten in Bangkok

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Grand Palace & Tempels

Bezoek aan Bangkok’s bekendste bouw-werken: de Grand Palace en de Wat Phra Kaew tempel met de smaragden Buddha (het nationale Boeddha-beeld). Hier worden de belangrijkste religieuze ceremonieen gehouden door de Koning. Het complex omvat meer dan 100 gebouwen die meer dan 200 jaar geschiedenis en architectuur vertegenwoordigen. Dit is een van de meest heilige plaatsen in Thailand. Prive toer met aanvang 08:30 hr, einde 13:00 hr. Inbegrepen zijn hotel pickup en dropoff, een Engels sprekende toergids en entreekosten.

€ 47   (1800 Baht / 4p)

€ 74   (2800 Baht / 2p)

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Kanalentoer

Tijdens deze boottoer vaar je door Bangkoks rivieren en kanalen naar de rustigere delen van Bangkok. Je begint op de Chao Phraya river en wisselt onderweg een aantal keren van boot. Op de smalste kanalen kun je bijna de oever aanraken en zien hoe de lokale bevolking al generaties lang leeft. Onderweg bezoek je een kleine school of tempel waar je luncht. Deze toer geeft je een verrassend inzicht in het traditionele leven langs de kanalen van Bangkok. Je eindigt in Chinatown. Inbegrepen zijn alle boot transfers, engelstalige gids, lunch en hotel pickup.

€ 57   (2180 Baht / 4p)

€ 99   (3780 Baht / 2p)

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Bangkok per fiets

Deze fietstocht neemt je mee langs markten en kleine steegjes door gebieden in Bangkok die nauwelijks door toeristen bezocht zijn. De route wisselt elke dag. Je gaat per boot de Chao Phraya rivier over en vervolgt je toer door een groen landschap met fruitplantages en typische Thaise huizen. Luister naar de zingende vogels en een vriendelijk "hallo" van iedereen die je ontmoet. Geen autos, geen files. De toer is inclusief fiets, snacks, fruit en drankjes, boottochten en engels sprekende gids. Hotel pickup & dropoff niet inbegrepen. Lees verder...

€ 34   (1300 Baht / 13:00 - 17:00hr)

€ 47   (1800 Baht / 10:00 - 16:00hr)

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Ancient City tour

De "Ancient City" (Muang Boran) is een themapark buiten Bangkok in de vorm van Thailand. Het bevat replicas van veel beroemde Thaise monumenten, gebouwen en zelfs een berg. Al kuierend door het park zie je de verschillende vormen van architectuur en kun je de sfeer proeven die elke plaats met zich meebrengt. Dit is een ontspannen prive dagtoer. Aanvang 09:00 hr, einde 17:30 hr. Inbegrepen zijn hotel pickup & dropoff, alle transfers, entreekosten en een Engels sprekende gids.

€ 42   (1600 Baht / 4p)

€ 72   (2740 Baht / 2p)

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Ayutthaya per cruise

's Ochtends vertrek naar Bang Pa In, het mooie zomerpaleis van de Koning. Door naar Ayuthaya, de vroegere Thaise hoofdstad die in 1767 door de Birmezen verwoest is. Bezoek de belangrijkste ruines en historische attracties. In de middag per cruise boot terug naar Bangkok. Buffet lunch en dessert aan boord. Tijdens de gehele trip krijg je uitleg over de geschiedenis en legenden door een expert toergids. Aankomst in Bangkok rond 17:00hr. Join-in toer met gids. Entreekosten zijn inbegrepen, transfers van en naar je hotel niet (kunnen wij wel voor je regelen).

€ 52   (1980 Baht, volw)

€ 46   (1750 Baht, kind)

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Floating Market & River Kwai

Vroeg vertrek. Een reis per auto en longtail boat brengt je langs traditionele Thaise huizen naar de beroemde Floating Market van Damnoen Saduak. Voel en proef de oude traditionele stijl van van de groente- en fruithandel in smalle boten. Daarna per trein over de "death railway" vanaf Nam Tok naar Kanchanaburi. Daar bezoek je de beroemde Brug over de Rivier Kwai, het Jeath oorlogsmuseum en de oorlogsbegraafplaats. Terug naar Bangkok, aankomst rond 18:30 hr. Prive tour met gids. Inbegrepen zijn hotel pickup & dropoff, alle transfers en engelstalige gids. Niet inbegrepen zijn entreekosten, treinreis en boottrip.

€ 48   (1840 Baht / 4p)

€ 97   (3680 Baht / 2p)

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Dinner cruise  avond

Dineer aan boord van een rivierboot, een oude herbouwde rijstbarge. Tijdens een rustig en romantisch, met kaarsen verlicht diner kun je genieten van de traditionele Kim (Thaise xylofoon). Deze cruise is een reis over de Chao Phraya rivier, langs tempels en paleizen, door Thaise cultuur en historie. Je kunt kiezen uit drie 4-gangen diners: Thai, seafood en vegetarisch. Aanvang 18:00 en 20:00 hr. Inbegrepen is een boekje waarin het leven langs de rivier zijn beschreven en alle bezienswaardigheden die deze avond zullen passeren. Transfer van en naar je hotel niet inbegrepen (kunnen wij wel voor je regelen).

€ 51  (1940 Baht)

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Diner met Thaise dans

Geniet van een Thais diner in een authentiek Thais teakhouten huis. Tijdens het diner wordt een klassiek Thaise dansvoorstelling gegeven met koorzang, door artiesten in prachtige ge-ornamenteerde kostuums en theatrale Khon maskers die gracieus bewegen op het ritme van de muziek. Een klassiek Thais orkest in traditionele kleding speelt percussie instrumenten terwijl je geniet van je diner. Aanvang 19:00 hr, einde ongeveer 21:15 hr. Transfer van en naar uw hotel is niet inbegrepen (kunnen wij wel voor je regelen).

€ 26 (1000 Baht)

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Calypso Cabaret  avond

Wervelende cabaret show. De natuurlijke schoonheid van de dansers - live op toneel. Kostuums en decoraties zijn beperkt tot het minimaal benodigde. De choreografie is harmonisch afgestemd op de specifieke talenten en vaardigheden van de acteurs en actrices. Dagelijkse training van bestaande en nieuwe shows leveren het beste op dat Calypso te bieden heeft. Deze tijdloze show geeft je een extra kijk op de Thaise cultuur. Show time 20:15 en 21:45hr. Transfer van & naar je hotel niet inbegrepen.

Show:  € 21  (  800 Baht)

Show + diner:  45  (1700 Baht)

Dagtochten en stadsexcursies in Bangkok

Siam Niramit diner  avond

Een spektaculaire voorstelling van Thaise kunst en culturele erfenis. Een voorstelling van wereldklasse met verbazingwekkende state-of-the-art special effects. Een reis terug in de tijd naar de historie en cultuur van het Koninkrijk Siam. Een van 's werelds grootste toneel-producties. Een luxe theater met 2000 zetels, 150 dansers, 500 kostuums, 100 toneelcrew en technici en een toneel van 65 x 40 meter. Hotel pickup 17:00hr, het diner is geopend van 17:30 - 19:30hr, showtime is 20:00hr. Na afloop van de show rond 21:30hr brengen we je terug naar je hotel.

€ 50   (1900 Baht)

Opmerking: Alle prijzen zijn per persoon bij het aangegeven aantal personen. Alle excursies starten en eindigen in Bangkok. Voor sommige toers moet je zelf naar de startlokatie, bij andere toers word je van je hotel opgehaald en weer teruggebracht.

 

 

This page in English Dieser Webseite in Deutsch

 

 

Disclaimer       Privacy       Algemene voorwaarden       Over ons       Contact       Sitemap